WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Centrosofie maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info
NL EN
Bare Bones - Open Floor Movement - Lentereeks Afbeelding

Bare Bones - Open Floor Movement - Lentereeks

Open floor movement practice – lentereeks – woensdagvoormiddag 

Tijdens deze reeks met vaste groep wordt er gewerkt rond de basis opbouw, verbinding van de dimensies gekoppeld aan noden in relaties. Spelenderwijs ontdekken we de kracht van deze verbindingen in ons lichaam en vooral in ons leven. Via dans en beweging ervaren we hoe deze energie al dan niet aanwezig is en leren ze in beweging brengen. Open Floor movement practice heeft als doel deze ervaring in je leven te integreren.

In de Open Floor movement practice staan de fundamentele universele principes van beweging centraal die ons werk tijdens bewegingssessies en danssessies ondersteunen en verdiepen. Via beweging gaan we op zoek naar de verschillende facetten van onszelf. Een diepgaande uitnodiging om het lichaam in beweging te brengen, in combinatie met de kwaliteiten van de verschillende soorten relaties. We werken en bewegen rond de kwaliteit van de relatie die we met onszelf hebben en de basisbehoefte aan stabiliteit en aanvaarding van jezelf. Daarnaast bekijken we ook onze basisbehoefte aan contact met de andere, de nood en het belang van gezien te worden, de basisbehoefte om erbij te horen en je doel in je leven te vinden. Dit alles ligt gebed in 4 dimensies nl. lichaam (embodiment), emoties (emotionele intelligentie), gedachten (mindfulness) en energie (presence).

Deze reeks is open voor iedereen, zowel nieuwkomers als geoefende dansers.

LET OP!!! Hieronder staan de date die oorspronkelijk voor deze reeks waren voorzien. Gezien de Corona-maatregelen kunnen we nog niet met zekerheid zeggen of de lessen effectief op deze data zullen kunnen doorgaan. Hou hiervoor zeker de website in de gaten!

 

Praktische info

 • data & tijdstip:
  29-04-2020 (09:00 - 11:00)
  13-05-2020 (09:00 - 11:00)
  27-05-2020 (09:00 - 11:00)
  10-06-2020 (09:00 - 11:00)
 • prijs: 68,00 €
 • locatie: Souldance Moorsele
 • voorwaarde: We dansen in een vaste groep.
 • lesgever(s): Nele Vandezande
Share
Ontdek de filosofie van Centered Living.