WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Centrosofie maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info
NL EN
Bare Bones - Open Floor Movement Open Lessen Afbeelding

Bare Bones - Open Floor Movement Open Lessen

Open lessen op zondagvoormiddag

Dit zijn Open Floor fundamentele lessen dans voor zowel beginners als gevorderden. Deze lessen zijn een uitnodiging om telkens opnieuw ons lichaam te voelen en te ervaren. Bare Bones helpt ons al onze lichaamsdelen en de verschillende lagen uit te nodigen in beweging en zo de mogelijkheid te oefenen om aanwezig te zijn in het moment als we onze lichaamstaal bewust laten samenkomen met bewuste gewaarwordingen en aanwezigheid. We oefenen alle mogelijkheden van beweging in combinatie met de universele principes van beweging. Zo creëren en oefenen we een taal die het mogelijk maakt om via dans te exploreren wat makkelijk of net heel moeilijk is in ons leven. We leren de impulsen kennen en herkennen, zodat we nieuwe mogelijkheden leren voelen en zien. Op die manier oefenen we onze aandacht en aanwezigheid in het dagdagelijkse leven.

Het is niet alleen een diepgaande reis maar ook een moment om te genieten, los te laten en je door de dans te laten meenemen…

Je kan al deze lessen als een reeks volgen of elke les afzonderlijk.

Ben je een geoefende danser of wil je eens proeven?

Iedereen welkom

LET OP!!! Hieronder staan de date die oorspronkelijk voor deze reeks waren voorzien. Gezien de Corona-maatregelen kunnen we nog niet met zekerheid zeggen of de lessen effectief op deze data zullen kunnen doorgaan. Hou hiervoor zeker de website in de gaten!

Data:

03-05-2020 ( 9:30 - 11:30)
14-06-2020 (9:30 - 11:30)

 

Share
Ontdek de filosofie van Centered Living.