WIJ MAKEN GEBRUIK VAN COOKIES

De website van Centrosofie maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ok Meer info
NL EN
Infomomenten professionele opleidingen en groeitrajecten Afbeelding

Infomomenten professionele opleidingen en groeitrajecten

Infomomenten professionele opleidingen en groeitrajecten : 24 april, 13 juni en 19 augustus 2019

Start telkens om 19u

Ben je geïnteresseerd om een professionele opleiding of een langdurig persoonlijk traject te volgen in Souldance? Wil je weten wat we te bieden hebben of wil je meer specifieke uitleg krijgen? Dan ben je welkom op onze infomomenten.

Je kan er kennis met ons maken, cursussen inkijken, het team ontmoeten….

De opleidingen starten in september 2019. Voor de inschrijvingen volgen we een specifieke procedure. Dit heeft als doel dat je als cursist je verwachtingen duidelijk maakt en dat wij van onze kant kunnen laten zien wat we te bieden hebben. Zo kunnen we nagaan of dit met elkaar strookt. Ook wordt er gepolst naar je opleidingen, je huidige werk en het eventuele toekomstige werk dat je voor ogen hebt. We vragen hiervoor  een motivatiebrief op te sturen, waarna je wordt uitgenodigd om langs te komen voor een intakegesprek (vóór  17 juli), om dan na overleg de inschrijving definitief te kunnen maken.

Dit wordt ook nog eens verduidelijkt op de infomomenten. We geven langdurige opleidingen en daarvoor is afstemming heel belangrijk.

Wil je graag komen? Schrijf je dan in via info@souldance.be. We willen graag iedereen te woord kunnen staan. 

Tot dan! Kurt, Nele & Kristel en het Souldance-team

Voor meer info over de opleidingen en activiteiten van Souldance, ga naar www.souldance.be

Share
Ontdek de filosofie van Centered Living.